-

طرز تهیه دسر هلو با سس توت

زمان آمادگی

۱۵ دقیقه

۴ نفر (اندازه سرو: ½ هلو، ½ فنجان بستنی، ۳ قاشق غذاخوری سس توت)

میوه تازه که در اوج فصل گرفته می شود، بهترین دسر است. این هلوها را حتی با یک قاشق غذاخوری بستنی و سس توت شیرین تر کنید.

بستنی وانیلی خود را با یک سس توت و غنی از آنتی اکسیدان تزیین کنید. به جای خامه از این سس توت بدون کالری، سالم و شیرین استفاده کنید.

این دستور غذا: بدون گوشت با کلسترول پایین، کم چرب، چربی اشباع شده پایین و کم سدیم می باشد.

مواد لازم

  • ۱ فنجان توت تازه (تمشک، توت فرنگی، یا ترکیبی)
  • ۲ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
  • ۲ هلو، خرد شده و بریده شده
  • ۲ فنجان بستنی کم چرب وانیلی

 طرز تهیه

  1. توت ها، عسل، آب لیمو را در مخلوط کن ترکیب کنید. مخلوط را پوره کنید.
  2. دانه ها را خارج کنید.
  3. ۴ تکه هلو را در هر ۴ کاسه دسر قرار دهید و ۲/۱ فنجان بستنی را به هر کدام اضافه کنید. ترکیب را با سس توت تزیین کنید.

اطلاعات تغذیه

  • کالری در هر وعده ۱۸۹
  • چربی در هر وعده ۲ گرم
  • چربی اشباع شده در هر وعده ۱ گرم
  • چربی تک غیر اشباع در هر وعده ۰ گرم
  • چربی چند غیر اشباع در هر وعده ۰ گرم
  • پروتئین در هر وعده ۴ گرم
  • کربوهیدرات در هر وعده ۳۹ گرم
  • فیبر در هر وعده ۴ گرم
  • کلسترول در هر وعده ۵ میلیگرم
  • آهن در هر وعده ۰ میلیگرم
  • سدیم در هر وعده ۴۶ میلی گرم
  • کلسیم در هر وعده ۱۱۶ میلی گرم

منبع آلامتو

درباره 1digar

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme